Zomer-Vakantie

Voor veel mensen onder ons staat de zomer gelijk aan zon, en staat zon weer gelijk aan vakantie. Nu kunt u natuurlijk uw vakantiegeld besteden aan 2 of 3 weekjes zon ergens anders, maar denk ook eens aan de lol die u thuis of op de camping kan hebben met dat mooie weer. Een barbecue organiseren met de buren, lekker lang naborrelen in de tuin en ga zo maar door. Thuis blijven kan ook een goed alternatief voor vakantie zijn. In plaats van twee weken de zon ergens anders te zoeken gewoon eens lekker de tuin opknappen en daar het hele jaar lang plezier van te hebben.
Hoewel de zomer volgens de kalender 21 juni begint komen velen al in de vakantiestemming als het vakantiegeld ontvangen wordt. Wij willen deze stemming aanwakkeren door een extra korting op al het tuingoed te geven. Deze korting is 10% en u kunt hem verzilveren door als kortingscode hetiszomer in te vullen. De korting is geldig zolang de zomer duurt (dus op de kalender tot 21 september 2018)

Wat hebben wij zoal voor u en uw tuin?

Ik zou zeggen kijk hieronder om naar de diverse categorieen te gaan zoals de categorie deurklopper, gietijzeren bel, brievenbus, lantaarn en tuindecoratie in het algemeen.