Woondecoratie Utrecht

Voor woondecoratie zou je in en rondom Utrecht al heel snel naar alle grote bekende ketens gaan, maar waarom eigenlijk? Iedereen in Nederland koopt zijn woondecoratie bij dezelfde winkels. HGH woondecoratie en cadeaushop (voorheen Het Gooische Hofje) onderscheid zich van al deze winkels door heel gevarieerd op tienmtallen verschillende adressen in Europa in te kopen en regelmatig haar assortiment te veranderen.

Wat verkopen wij allemaal?

Op dit moment richten wij ons op zowel tuin- als woondecoratie. Bij laatst genoemde kun je denken aan alles voor in het huis. Brocante meubels, schilderijen, verlichting, kamerschermen, niets is te gek bij ons! Van brievenbus tot en met wastafels en van lamp tot unieke beeldjes. Wij hebben het allemaal.

Leuke hebbedingetjes

Verder hebben wij ook nog veel leuke hebbedingetjes. Hierbij kun je beeldjes, blikken auto’s, decoratie bordjes, speeldozen, wijnfleshouders en nog veel meer tegen komen. Komt u gezellig een dagje winkelen in Utrecht? Sla Het Gooische Hofje dan zeker niet over. Bij ons kunt u gerust een uur lang in onze winkel snuffelen en zult u altijd slagen voor een cadeautje voor uzelf of voor een ander.