Opbergboxen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Opbergdozen set van 3 perfume

€29,95

Mooie set opbergdozen met nostalgische perfume afbeelding. Deze set van 3 dozen is erg mooi afgewerk.....

Schildpad van porselein geschikt als opbergbox 91cw

€74,50

Deze prachtige schildpad is gemaakt van hoogwaardig porselein. Door zijn afneembare schild zeer gesc.....

Set rechthoekige blikken met vogel en bloem 681fb

€12,50

Deze set met vintage uitziende rechthoekige blikken zijn voorzien van een decoratie met onder andere.....

Er zijn diverse soorten opbergboxen verkrijgbaar. De meest practische opbergbox is toch wel de opbergkist. In deze kisten kunt u namelijk veel kleine spullen of zelfs grotere spullen makkelijk in opbergen. Door hun meestal klassieke uitstraling staan ze ook mooi als decoratie, zowel in de woonkamer als in de slaapkamer.
Voor in de slaapkamer is het ook leuk om bijvoorbeeld opbergkoffers te gebruiken. Van buiten zien ze er uit als vintage koffers en van binnen hebben ze vaak een zee aan ruimte beschikbaar waar u uw overbodige, of in de weg liggende spullen kwijt kunt. Ook hier geldt weer dat de sets vaak gemakkelijk in elkaar passen. Dus even geen ruimte nodig? Dan bergt u de overbodige koffers gewoon tijdelijk op.
De kleinste opbergbox is wel de opbergdoos of het opbergkistje. Deze zijn klein en zijn vaak gemaakt om de kleine spulletjes in op te bergen; Een goed voorbeeld daar van is de tres princess set. Die zou erg leuk staan, en tevens erg handig zijn in een meisjeskamer. Opbergdozen zijn er in verschillende maten, en ook hier passen de setjes weer in elkaar.

Kortom ; een opbergbox zorgt voor (tijdelijke) extra ruimte in huis en staat ook nog eens leuk als woondecoratie