Curiosa

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Polystone wandtafeltje in vorm van olifantenkop 70bn

€39,95

Dit wandtafeltje is gemaakt van polystone in de vorm van een olifantenkop. Het is in de categorie cu.....

Deze categorie is dus heel gevarieerd. Zo kunt u het ene moment een gietijzeren paraplubak uit omstreeks 1900 tegenkomen, een ouderwetse (op schaal nagemaakte) bakkerskar of zelfs een poppenschommel uit de jaren 70 en twee dagen later kan er een compleet ander assortiment curiosa aangeboden worden. Hou bij deze categorie wel rekening met het feit dat op = op hier zeker van toepassing is. Dat is ook de reden waarom het in de categorie curiosa valt.
Als u regelmatig op deze overzichtspagina kijkt dan zult u zich verbazen over het feit wat onze inkopers allemaal onderweg tegenkomen. Producten van het Franse platteland tot aan producten uit de Engelse servieskast. Alles kan hier de revue passeren, maar natuurlijk ook veel Oer Hollandse producten zullen onder curiosa kunnen vallen. Curiosa is dan ook in alle prijsklassen te verkrijgen; van prijzen van minder dan 100 euro tot aan prijzen van enkele duizenden euro's voor kunst.

Dus bent u op zoek naar zeer unieke woondecoratie? Dan kunt u hier uw hart ophalen. Mocht u naar iets specifieks op zoek zijn dan helpen we u graag zoeken. Bel of mail even met een van de ondernemers van het Gooische Hofje en we zullen onze inkopers graag ook voor u aan het werk zetten.