Wanddecoratie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Kapstok van gietijzer met 3d urinerende honden 300lk

€37,50

Deze leuke gietijzeren kapstok laat diverse honden zien die tegen een muur staan te urineren. De hon.....

Wandkaart Amsterdam - linnen - 19e eeuw - Brockhaus - 70x1x53cm

€15,00

Deze linnen wandkaart van Amsterdam laat de grachtengordel in het centrum van Amsterdam zien in de 1.....

Waar kunt u bij wanddecoratie zoal aan denken? Natuurlijk aan schilderijen, wandklokken, wandhaken en wandlampen, maar bijvoorbeeld ook aan de niet echt direct voor de hand liggende decoratie bordjes.
De keuze van welke wanddecoratie er in huis gaat komen is natuurlijk afhankelijk van twee dingen; de eerste is uw smaak en de tweede is uw huidige inrichting. In sommige interieurs is bijvoorbeeld een decoratie bordje niet echt aan te raden, maar schilderijen daarentegen kunnen altijd als wanddecoratie. Een schilderij kan namelijk allerlei verschillende voorstellingen laten zien, dus er is er altijd wel één die aan uw smaak voldoet en bij uw interieur past.
Een schilderij is er ook in verschillende prijzen; van zeer goedkoop (voorbedrukt canvas zonder lijst) tot zeer duur (handbeschilderd linnen met lijst). Ook de voorstellingen kunnen dusdanig verschillen, zo kunt u denken aan zeer modern tot aan een landschap, stilleven of zeegezicht van tientallen tot honderden jaren oud. Kortom; mogelijkheden zat om met een schilderij de juiste wanddecoratie aan te schaffen.
Ook bij de andere genoemde categorieën zijn de mogelijkheden zeer divers. Qua wandklokken, wandhaken, decoratie bordjes en wandlampen zijn er namelijk ook zo veel verschillende dat het zelfs moeilijk kan worden om de juiste te kiezen. Dus mocht u nog lege muren in een kamer hebben….dan gaan wij er voor zorgen dat u in deze categorie altijd wat van uw gading vinden