Sierkussens

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Reserved for the dog kussenhoes clayre and eef

€13,95

Dit 50 centimeter lange en 50 centimeter brede kussen van Clayre and Eef is speciaal voor de hond ge.....

Teckel canvas kussen van Mars More

€19,95

Dit witte kussen van Mars and More is gemaakt van canvas en bedrukt met een zittende langharige teck.....

We hebben kussens van zowel het goedkopere canvas als de duurdere Gobelin stof en zo'n beetje alles wat daar tussenin zit. Vierkante of rechthoekige sierkussens voor op de bank, fauteuil of op bed en zeer langwerpige tochtkussens voor bijvoorbeeld een kier tussen het raam en kozijn of de deur en het kozijn. Kussens kunnen ook tot steun zijn bij bijvoorbeeld rugpijn. Kortom kussens kunnen dus ook functioneel zijn.
De afbeeldingen kunnen variëren van bijvoorbeeld golf, paarden, dieren uit het bos (herten, eekhoorns), auto's en huisdieren. Deze laatste categorie is immens. Zo kunt u denken aan diverse honden rassen als de Jack Russell, de teckel, de Franse buldog, de Engelse buldog, de labrador, de retriever, de sint Bernard, de chihuahua en de yorkshire terriër. Ook diverse poezen passeren in de categorie huisdieren de revue.
Buiten dit alles om hebben we ook romantische kussens bijvoorbeeld met rozen of andere bloemen, vogeltjes, vlinders en vele bonte dessins. Ook kussenhoezen komen uitgebreid aan bod. Dus heeft u nog een goede vulling in huis dan kunt u hier proberen de juiste kussenhoes er bij te vinden. Scheelt u ook weer in de prijs. De meeste kussens en kussenhoezen zijn namelijk voorzien van een rits waardoor u de vulling gemakkelijk kunt wisselen. Ook leuk om bijvoorbeeld steeds de kussens aan het jaargetijde aan te passen. Op deze manier kunt u de sierkussens (lees; de hoezen) ook regelmatig wassen.
De prijzen van de kussens zijn natuurlijk afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte stof en / of het merk (zoals bijv. Clayre and Eef)
In ons assortiment komen in een later stadium ook kussens voor op bed