Woondecoratie

In de categorie beeldjes hebben we onder andere beeldjes van Cornelis Jetses (Ot en Sien), Guillermo Forchino en Profisti (diverse beroepen). Stuk voor stuk leuk om in uw woonkamer, werkkamer of slaapkamer te plaatsen, maar ook leuk om cadeau te geven. Het zijn namelijk beeldjes die of gevoelens van vroeger opwekken óf die een onbewuste glimlach veroorzaken.

De blikken auto's zijn verkrijgbaar in diverse merken, zoals; Volkswagen (de kever en het t1 busje), Fiat, Citroën en Mini. Vaak roepen blikken auto's op zich al een nostalgisch gevoel op, maar nog vaker gaat de keuze naar een bepaald merk uit omdat dit bijvoorbeeld de eerste eigen auto was na het behalen van een rijbewijs. Dit nostaltische gevoel kan ook opgeroepen worden door wat decoratie bordjes aan het interieur toe te voegen.

Bij de wijnfleshouders wordt er een combinatie gemaakt tussen decoratief en praktisch. De door ons te leveren blikken en gietijzeren wijnfleshouders zijn er namelijk in diverse vormen, zoals; dieren, auto's en beroepen. Deze zijn dus erg leuk om in de woonkamer of om tijdens een diner op de eettafel te plaatsen. Het zullen met recht echte blikvangers zijn. Maar buiten dat om zijn ze ook praktisch. In iedere wijnfleshouder kunt u dichte wijnflessen opbergen, en in de meeste gevallen is er ook rekening gehouden met een open wijnfles. Bedenk van tevoren goed waar uw keuze naar uit gaat.

Interesse in ons gehele assortiment woondecoratie? Kom dan een keer naar onze winkel in Utrecht (Andesdreef 63) en laat u adviseren door een van de aanwezige ondernemers.