Wandlamp

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

lamp poezen Clayre & Eef

€27,50

Schattige lampenvoet met 2 poezen van Clayre&Eef, afmetingen, hoogte 33 centimeter , prijs 27.50.....

tafellamp tiffanystijl maddeco

€229,95

Tafellamp met bloemmotief in tiffany stijl, lamp staat op een gietijzeren standaard, hoofdkleur roze.....

Wandlampen zijn er in alle soorten en maten. Zo hebben wij in ons assortiment de ludieke lampen uit de Monkey collectie van Seletti. Deze Italiaanse designerlamp is in de vorm van een aap die aan een hand aan de muur hangt en in zijn andere hand een lamp vasthoudt. Een ander uiterste is bijvoorbeeld de kristallen wandlamp van Clayre and Eef. Het is maar net afhankelijk van uw smaak en de al aanwezige inrichting in uw huis welke wandlamp uw voorkeur zal hebben. Clayre and Eef heeft ook diverse andere wandlampen is het assortiment. Mooi bewerkte ijzeren lampen, wandlampen met een Tiffany kap maar ook bijvoorbeeld een leuke polyresin wandlamp.
Buiten deze merken kunnen we ook nog andere (merkloze) lampen leveren. We werken deze shop regelmatig bij en proberen in elke prijsklassen wel een leuke unieke wandlamp te kunnen leveren
Een wandlamp kan klein zijn; bijvoorbeeld in de hal of gang maar kan ook groot zijn. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de muur van uw woonkamer. Hij kan bescheiden zijn door bijvoorbeeld de toepassing van hout en polyresin als materialen, maar hij kan ook nadrukkelijk aanwezig zijn; denk hierbij aan een mooie grote wandlamp in de woonkamer die gemaakt is van metaal en kristal of afgewerkt is met een mooie Tiffany kap. Kortom de ene wandlamp is de andere niet en dit is dan ook een categorie die zich moeilijk laat beschrijven. Al is het alleen maar vanwege het grote assortiment wat er te koop is. Wij proberen hier op deze site een zo duidelijk mogelijk overzicht van te geven.