Plafonniere

Er zijn geen producten in deze categorie.

De meest gangbare vorm van een plafonnière is rond. Zoals altijd zijn hier natuurlijk ook uitzonderingen op. Er zijn veel verschillende smaken, dus zijn er ook veel verschillende soorten plafonnières. In ons assortiment vind u onder andere enkele plafonnières van het Nederlandse merk Clayre and Eef. Veelal zijn deze met de hand gemaakt in de Tiffany stijl, een glas in lood stijl die genoemd is naar het bekendste merk van dit soort lampen.  De afbeeldingen die via het glas in lood worden weergegeven zijn immens veelzijdig van bloemen (rozen, tulpen en diverse anderen), tot vlinders, vogels en fantasie ontwerpen passeren in het assortiment de revue.
Behalve plafonnières in Tiffany stijl heeft Clayre and Eef ook een behoorlijke collectie van kristal gemaakt. De glinstering van het kristal weerkaatst het licht van deze verlichting op diverse plekken in uw kamer. Hierdoor zal de lamp gegarandeerd de blikvanger van uw kamer of misschien zelfs wel van uw huis worden.
Dat beide soorten lampen prijzig zijn is een ding wat zeker is. De Tiffany lampen door het handwerk en de kristallen lampen door de hoogwaardige kwaliteit van het gebruikte materiaal. Binnenkort vind u hier meer plafonnières van een ander merk, en tevens ook gelijk uit een andere prijsklasse.
Natuurlijk kunt u in plaats van een plafonnière ook kiezen voor een hanglamp. Het assortiment hanglampen is over het algemeen groter. U kunt er dan voor kiezen om de ketting behoorlijk in te korten