Nachtlampje

Er zijn geen producten in deze categorie.

Een andere plek waar men vaak een nachtlampje ziet is in de babykamer. Zonder de baby wakker te maken kunnen de ouders zo geregeld even checken of alles goed gaat. Ook is een nachtlampje ideaal voor de baby zelf. Vaak worden ze namelijk onrustig als het donker wordt.
Wat is een nachtlampje eigenlijk? Het kan een klein lampje zijn wat op het dressoir of op de kommode geplaatst wordt, maar vaak is het een klein lampje met daaraan direct een stekker waarmee u het direct in het stopcontact kunt stoppen. Ideaal dus om snel te verplaatsen omdat het verder, behalve de stekker dus, geen bevestiging nodig heeft. Klein maar fijn gaat in dit geval dus zeker op. Toch is het apart hoe moeilijk je aan een nachtlampje voor volwassenen kan komen; voor de babykamer zijn ze er in overvloed. Vandaar dat we voor nu in eerste instantie hebben gekozen voor nachtlampjes voor volwassenen.
Onze nachtlampjes bestaan op het moment uit een collectie Clayre and Eef lampjes. Van romantische lampjes van keramiek (met bijvoorbeeld bloemen er op), naar een lampje in de vorm van een theepot of zelfs een Volkswagen Kever. Ook hebben ze nu witte nachtlampjes in hun assortiment die van porselein gemaakt zijn. Ook deze komen in onze shop er bij.
Nachtlampjes voor in de babykamer komen later in ons assortiment; we hebben een leuke collectie op het oog en zullen u daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte brengen