Hanglamp

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Romantische witte ijzeren hanglamp met rozen 371pml5

€349,50

Deze mooie hanglamp is gemaakt door het Nederlandse merk Clayre and Eef. Hij is wit van kleur en gem.....

Ook bij de hanglampen komt de Monkey collectie van Seletti weer om de hoek kijken, want een van deze designerlampen (ludieke lamp in de vorm van een aap) is een echte hanglamp. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor goedkopere hanglampen dan een designerlamp of kroonluchter. Het Nederlandse merk Clayre and Eef heeft bijvoorbeeld een grote collectie van diverse hanglampen. Een en ander in iedere prijsklasse; polyresin lampen, hanglampen voor op de veranda of in de serre maar ook de duurdere kristallen kroonluchters. Ook hanglampen van mooi bewerkt ijzer behoort tot de mogelijkheden. Deze zijn vaak zo mooi bewerkt dat ze bijna ook in de categorie kroonluchter vallen.
Helaas staat nog niet iedere lamp online, dus mocht u iets speciaals zoeken dan kunt u te allen tijde uw vraag via ons contactformulier stellen. Wij komen dan binnen 24 uur met een antwoord.
Omdat iedere prijsklasse bij ons vertegenwoordigd is zijn niet alle lampen op voorraad. Een Seletti designerlamp kan dus zo maar 2 weken duren voordat hij bij u binnen is. De goedkopere lampen zijn over het algemeen óf uit voorraad te leveren of binnen een week.