Schilderijen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Hollands zeegezicht schilderij olieverf op linnen

€189,00

Dit prachtige schilderij laat Hollandse kotters op een wilde zee (of Zuiderzee/Ijsselmeer) zien. Aan.....

La Boutique de fleurs Madeleine canvas schilderij 2412me

€14,95

Dit canvas schilderij is 50 centimeter lang en 71 centimeter hoog en laat een paar mooie rozen zien .....

Papegaai schilderij op canvas

€169,50

Dit schilderij van een papegaai is gemaakt op canvas en is ongeveer 75 centimeter lang en 125 centim.....

Schilderijen zijn zeer aan smaak onderhevig. Wat voor de een het favoriete kunstwerk is kan de ander afschuwelijk vinden. De een zweert bij olieverf op linnen, de ander weer bij olieverf op paneel maar beide soorten zijn vaak uniek qua afbeelding en komen zowel in een klassiek als modern interieur vaak goed tot hun recht. De keuze van de lijst is daar vaak debet aan.
Ook canvas doeken nemen een steeds prominentere plek in aan de muren van diverse huizen. Deze categorie is dan ook gelijk de meest betaalbare. Dit daar het vaak in grote massa gemaakt wordt.

In de winkel hangen voorbeelden zat. Zo kunt u denken aan schilderijen van bekende artiesten / acteurs, koningin Maxima, stillevens, dieren, landschappen maar ook oud Hollandse straatjes en kopieën van oud Hollandse meesters. Alles met de hand geschilderd en veelal uniek !

Hangt er niets naar uw zin bij? Dan kunnen we er ook voor zorgen dat we schilderijen in opdracht laten maken. Hiervoor hebben we contact met een keur aan kunstschilders. Of u nu een schilderij zoekt van een bekend persoon waar u fan van bent, uw huisdier of u wilt bijvoorbeeld een schilderij van uw familie of een jubilaris op de zaak laten maken. Dit kunnen we allemaal laten schilderen. Het enige wat daar voor nodig hebben is een duidelijke foto.

Ons doel is pas bereikt als u een schilderij aan uw muur heeft hangen wat volledig naar uw smaak is en waar u ook eigenlijk best wel een beetje trots op bent. Geef door (online, per telefoon of in de winkel) waar u naar op zoek bent, en wij zoeken (zonder enige verplichtingen uwerzijds) met u mee.