Brocante meubels

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Barkruk - gietijzer - bruin - verstelbaar - tractorzitting - 47x45x75cm

€132,50

Deze in hoogte verstelbare barkruk is gemaakt van gietijzer en heeft een ouderwetse tractorzitting a.....

Route 66 motorcycles ijzeren wandtafel 020723

€87,50

Deze 75 centimeter hoge ijzeren wandtafel is uitermate geschikt voor in een café of clubhuis. De afb.....

Wit met grijs nachtkastje - 2 deurtjes - met hanen 9800h5

€126,95

Dit leuke nachtkastje is wit en gemaakt van hout. De openslaande deurtjes zijn grijs en steken daard.....

Wit met grijs nachtkastje Clayre and Eef ook als set

€99,95

Wit met grijs nachtkastje van Clayre and Eef. Er zijn twee verschillende soorten; één met een rechts.....

In eerste instantie hebben we deze brocante meubels in onze winkel opgenomen om onder andere de woondecoratie op te etaleren, en tegelijkertijd een huiselijke sfeer in de winkel te creëren. Maar omdat steeds meer mensen ook naar de prijzen van deze vintage meubels gingen vragen hebben we besloten om ook deze, bovenop de reeds aanwezige nieuwe meubels, in het assortiment op te nemen.

Natuurlijk worden deze vintage meubels voordat ze in de winkel gezet worden volledig nagelopen op mankementen en worden ze bijgewerkt op de punten waar dat nodig blijkt te zijn. Ook is het mogelijk om meubels, die u zelf aanlevert of die u in onze winkel ziet, aan te passen aan de kleur van uw interieur. Reken dan echter wel op een wachttijd van één a twee maanden.

Gecombineerd met de juiste woondecoratie gaat u met deze brocante meubels een zeer landelijke sfeer in uw huis creëren. Een sfeer die er voor gaat zorgen dat u (en uw bezoekers) zich in uw huis ook echt thuis voelt. En laat dat nu juist de perfecte remedie zijn om na een dag werken even lekker tot rust te komen.

Ons huidige assortiment brocante meubels bestaat op dit moment onder andere uit; nachtkastjes, dressoirs, kasten, keukenkasten en nog veel meer. Omdat vintage en brocante meubels erg aan smaak onderhevig zijn adviseren we u om voor bezichtiging er van even naar onze winkel in Utrecht te komen (Andesdreef 63). Vanwege de hoge bezorgkosten van deze meubels zijn ze gemiddeld 10 euro duurder online dan dat u ze in de winkel bij ons koopt. Bij de nieuwe meubels zitten de bezorgkosten er bij in berekend; dit daar deze gehele collectie slechts gedeeltelijk in de winkel staat.