Slaapkamer

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Metalen sieradenrekje met vogels

€14,95

Dit metalen sieradenrekje zelf is in de kleur wit gespoten; de vogels die er als decoratie op zitten.....

Wit met grijs nachtkastje - 2 deurtjes - met hanen 9800h5

€126,95

Dit leuke nachtkastje is wit en gemaakt van hout. De openslaande deurtjes zijn grijs en steken daard.....

Neem nu onze sieradendoosjes of de metalen sieradenrekjes. In diverse stijlen verkrijgbaar en steeds voor schappelijke prijzen. Of kijk bij de brocante meubeltjes in de slaapkamer naar diverse van onze nachtkastjes. Van standaard nachtkastjes van bijvoorbeeld het Nederlandse merk Clayre and Eef tot aan met de hand beschilderde kastjes. Zo ziet u in ons assortiment bijvoorbeeld een set nachtkastjes met vlinders, maar ook met rozen. Deze afbeeldingen zijn door de Belgische kunstenaar Mischa Vegter met de hand er op geschilderd. Op verzoek kan hij ook kastjes voor u beschilderen met de meest uit een lopende afbeeldingen. Dus mocht u een set nachtkastjes met bijvoorbeeld teckels er op geschilderd hebben dan is dat geen probleem. Neem daar voor contact op via ons contactformulier en we komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug

Nieuw in ons assortiment zijn de dekbedovertrekken. Van het bekende merk Sleeptime tot aan de wereldberoemde Disney dekbedovertrekken. Dit assortiment is nu nog beperkt maar zal zich in de loop van de tijd uitbreiden tot enkele tientallen verschillende soorten dekbedovertrekken.

Wat u ook zoekt voor in uw slaapkamer wij kunnen u er bij helpen. Helaas kunnen we namelijk niet alles in de webshop zetten wat we kunnen leveren. Dus vraag ons er naar en wij kijken of we net dat speciale item aan u kunnen leveren. De diversiteit aan leveranciers zorgt er voor dat we bijna nooit nee hoeven te zeggen.