Huis

Bij het Gooische Hofje vindt u spullen voor in huis die u niet snel bij een andere winkel zult tegenkomen. Dit komt omdat de woondecoratie bij ons door verschillende mensen wordt ingekocht bij even zoveel verschillende inkoopadressen in Europa. En omdat iedereen een andere smaak heeft is ons assortiment producten voor in huis zeer divers te noemen. Het moet wel erg raar lopen als u niets kunt vinden wat aan uw smaak voldoet.

Dat maakt het snuffelen in onze (online) winkel ook extra leuk, vooral als u op zoek bent naar iets voor een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid waar u een cadeautje voor zoekt. En mocht u het alsnog moeilijk vinden dan adviseren we u graag in onze winkel (Andesdreef 63 te Utrecht). Daar kunnen we dieper op individuele wensen en hobby's ingaan zodat we gezamenlijk het meest geschikte cadeau. We hebben cadeaus en woondecoratie in zo'n beetje alle prijsklassen, maar wat ze allemaal wel gemeen hebben is dat ze leuk en origineel zijn. Deze cadeaus zijn opgestapeld en neergezet op brocante meubels, die opgeknapt en tevens te koop zijn.

Bij onze spullen voor in huis kunt u denken aan praktische producten zoals bijvoorbeeld verlichting en lampjes maar zeer zeker ook decoratieve items als beeldjes, blikken auto's, schilderijen en nog veel meer. Het zijn in ieder geval allemaal items die u niet snel ergens anders tegen zult komen. Dat is waar wij bij het Gooische Hofje ons mee proberen te onderscheiden; een zeer divers assortiment wat u nergens anders zult vinden, en het dan ook nog eens kwalitatief en betaalbaar houden.