Wonen

Woonaccesoires

De keuze tussen een modern interieur en een klassiek interieur wordt vaak bepaald door de bewoners zelf. Maar omdat niemand zijn smaak gelijk is wordt het vaak moeilijk om voor alle partijen een geschikt interieur samen te stellen. Vaak is dat echter met de keuze van de juiste woondecoratie goed op te vangen. En dat moet ook, want wonen betekent dat uw huis ook echt als een thuis moet voelen. Dat is immers de plek om tot rust te komen.

Nu klinkt het makkelijk om te zeggen dat u voor de juiste meubels en de daar bij passende woondecoratie moet kiezen, maar waar vindt u die? Vaak ziet u in de ene winkel leuke stoelen, en bij de andere weer een geschikte tafel. Maar passen die wel bij elkaar? Dat is in zo'n geval erg moeilijk in te schatten.

Woondecoratie

Met trots presenteren wij u onze collecties beeldjes van kunstenaars waaronder Forchino. Deze vindt u in onze afdeling woondecoratie, waarin wij onder andere nog blikken auto's en speeldozen aanbieden.

Er is een winkel in Utrecht waar ze u bij uw keuze kunnen helpen. Het Gooische Hofje (gelegen aan de Andesdreef 63 in winkelcentrum de Klop in Overvecht) is een mini warenhuis wat gerund wordt door verscheidene ondernemers. Het resultaat daar van is dat ze allemaal hun eigen smaak in de winkel in brengen, en het dus wel erg gek moet lopen wil uw smaak er niet bij zitten. Ook online vindt u een groot deel van hun assortiment woondecoratie en klein meubelen. Zit er niet bij wat u zoekt dan kunt u hun altijd vragen om voor u op zoek te gaan bij de vele kleine fabriekjes en importeurs waar hun het assortiment momenteel afnemen. En anders is er altijd nog de mogelijkheid dat ze bestaande meubels aan uw smaak aanpassen.