Wilde dieren

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Basketbal spelende gorilla beeldje

€14,95

Dit leuke beeldje van een basketballer komt uit een serie van gorilla beeldjes. Het is met de hand g.....

Dromedaris beeldjes - boekensteunen

€19,95

Deze beeldjes van een vrouwtjes- en mannetjes drommedaris zijn ideale boekensteunen voor op een kind.....

Fruit etende gorilla beeldje

€14,95

Dit beeldje laat een fruit etende gorilla zien. Het is gemaakt van polystone en dus met de hand besc.....

Rugby spelende gorilla beeldje

€14,95

Deze rugby spelende gorilla is een nieuw beeldje uit een wat oudere serie van 4 gorilla's en gemaakt.....

Toiletrolhouder van gietijzer en hout met leeuwenkop

€17,50

Deze toiletrolhouder is gemaakt van gietijzer en voorzien van een houten rolhouder. In het gietijzer.....

Verpleger in gedaante van gorilla - polystone beeldje

€14,95

Dit beeldje van een verpleger geeft een gorilla weer in een doktersjas. Het beeldje is gemaakt van p.....

Veel verzamelaars richten zich in die categorie vaak op één diersoort, bijvoorbeeld de leeuw of de olifant. Maar ook categorieën als reptielen ontkomen vaak niet aan verzamelwoede. Bij ons komt u voornamelijk beeldjes van wilde dieren tegen. Dat kunnen bronzen beeldjes zijn, maar ook van porselein of kristal.
Om verzamelaars tevreden te stellen proberen we de verscheidenheid zo groot mogelijk te houden. Toch kan het voorkomen dat uw favoriete diersoort hier niet bij staan en dat we hem wel in ons assortiment hebben, of bij een van onze leveranciers kunnen krijgen. Vraag er daarom altijd naar via ons contactformulier. Wie weet kunnen wij u net aan dat ontbrekende stuk uit uw verzameling helpen.

Zoals gezegd is de categorie wilde dieren heel erg breed bij ons, zo gaan we producten aanbieden van; roofvogels (adelaar , arend) exotische vogels (papegaaien), eland, bison, herten, beren, leeuwen, tijgers, nijlpaarden, olifanten, zebra’s maar ook salamanders,slangen, uilen, kikkers, zwanen, lieveheersbeestjes etc Kortom; ook dieren waar mensen niet zo snel aan denken als je wilde dieren zegt. Vogels hebben, vanwege de omvang van de dierengroep, overigens bij ons hun eigen categorie

Verzamelaars zijn er voor ieder diersoort wel te vinden. De een verzamelt het omdat hij op een of andere manier een connectie voelt met een diersoort, zoals bijvoorbeeld een cobra. De ander verzamelt omdat het dier bepaalde eigenschappen heeft of toegeschreven wordt, zoals een adelaar (macht en schoonheid) of een olifant (met de slurf omhoog betekent in verschillende culturen geluk), en weer anderen verzamelen bepaalde dieren omdat ze ze leuk vinden (zoals varkens; eigenwijs) óf omdat hun achternaam aan een diersoort gelieerd kan worden, zoals; de Haan, Zwaan, van Leeuwen etc.