Gobelin

Er zijn geen producten in deze categorie.

Met de hand weven is erg duur, dus tegenwoordig wordt het grootste deel van deze afbeeldingen / stoffen machinaal geweven in landen zoals China. Omdat de weeftechniek echter hetzelfde is gebleven zijn ook deze materialen stevig en van goede kwaliteit. Het verschil zit hem echter in de prijs die u betaald bij het afrekenen.

De door hun gebruikte afbeeldingen zijn echter ook wat meer alledaags; Diverse hondenrassen, diverse katten, vlinders en bloemen komen veelvuldig voor in het huidige assortiment. Gobelin is aan een revival bezig en zal door de geboden kwaliteit en de hedendaagse afbeeldingen weer snel een deel van de wereld veroveren.

Wat is er momenteel aan producten, die met de Gobelin weeftechniek gemaakt zijn, te verkrijgen? U kunt hierbij denken aan koffersets (helaas slechts sporadisch verkrijgbaar), tochtrollen / tochtkussens en sierkussens. Maar ook natuurlijk een keur aan tassen. Zo kunt u denken aan kleine boodschappentasjes (vanaf €5.95), kleine en grote weekendtassen, handtasjes, grotere handtassen, shoppers en zelfs tegenwoordig laptoptassen. Vaak zijn deze tassen met leer afgewerkt aan bijvoorbeeld de randen en /of de handvaten
Diverse merken zoals; Mars and More, Clayre and Eef en Signare hebben veelvuldig Gobelin producten in hun assortiment, Deze merken staan synoniem voor kwaliteit dus dat zegt zeer zeker ook wat over Gobelin in het algemeen
Dus zoekt u een stevige tas van een kwaliteit die jarenlang mee kan gaan? Of zoekt u gewoon een stevig kussen of tochtrol met een leuke afbeelding? Denk dan aan Gobelin.