Verlichting Utrecht

HGH woondecoratie en cadeaushop (voorheen Het Gooische Hofje) heeft sinds een half jaar een zeer uitgebreid assortiment met verlichting. Wij zijn begonnen met wat vintage lampen, speciale lampen die niet in iedere winkel te vinden zijn en wat grappige verlichting. Zo hebben wij nu een groene bureaulamp (messingkleur) en een eendje (gietijzer met glas in lood) dat op een leuke manier licht geeft in ons assortiment. Ook een schattig schemerlampje in de Tiffany stijl behoort tot de inboedel van onze winkel op dit moment.

Uitbreiding

Dit assortiment is inmiddels uitgebreid en wordt binnenkort ook weer geupdate. Wij hebben nu alle soorten verlichting in onze winkel op voorraad. Hierbij kun je denken aan de gewone lamp voor boven de eettafel, de moderne lamp voor in een kantoor en de woonkamerlamp met een mooi schemer lampje. Langzamerhand zullen wij ons assortiment ook aan onze webshop toevoegen.

Vintage lampen

Bent u opzoek naar vintage lampen? Dan kunt u ons assortiment verlichting eens uitgebreid bekijken. Zit daar niet tussen wat u zoekt? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij hebben namelijk nog niet al onze verlichting in onze webshop, waardoor het zomaar zou kunnen zijn dat die vintage lamp waar u naar op zoek bent gewoon bij ons in de winkel staat. Wilt u een keer langs komen? Dat kan natuurlijk ook. Bel van tevoren even voor een afspraak