Speciale cadeaus

Op zoek naar een speciaal cadeau? Welkom bij Het Gooische Hofje. Sinds 2013 zijn wij zowel offline (onze winkel in Utrecht - Winkelcentrum Kanaleneiland aan het Hammarskjoldhof, 3527 HC) als online te vinden voor speciale cadeaus. Niet alleen voor verjaardagen, maar voor iedere gelegenheid kunt u bij ons terecht. Zo kunt u ook zakelijke cadeaus (relatiegeschenken) en andere originele cadeaus bij ons kopen.

Mooie woondecoratie

Een speciaal cadeau is een cadeau wat niet iedereen zo maar geeft op iedere willekeurige verjaardag. Zo is het natuurlijk ook heel leuk om mensen blij te maken met woondecoratie. Te denken aan leuke decoratie bordjes, blikken auto’s en beeldjes. Vooral de beeldjes zijn op dit moment erg in trek. Zo verkopen wij in de zomer met enige regelmaat het beeldje van de barbecueman. Het handgeschilderde beeldje door Forchino is erg populair als verjaardagscadeau voor de gemiddelde bbq-liefhebber. Verder vindt u in het assortiment beeldjes heel veel verschillende soorten beeldjes.

Soorten cadeaus

In onze webshop hebben wij onze cadeautips voor hem en haar gecategoriseerd in vijf categorieën. Te denken aan huwelijkscadeaus, valentijncadeaus, verjaardagscadeaus, kraamcadeaus en zakelijke cadeaus (ook wel relatiegeschenken genoemd). Verder hebben wij seizoensgebonden ook nog leuke cadeaus voor kerst, sinterklaas en pasen. Omdat wij met regelmaat ons assortiment updaten is het interessant om bij iedere verjaardag weer op onze website te komen kijken.

Leuke hebbedingetjes

Wij proberen zo specifiek mogelijk cadeaus en leuke hebbedingetjes in te kopen. Daarbij kijken wij naar zowel cadeaus voor hem als cadeaus voor haar. Van luchtjes (wat voor iedereen kan) tot cadeautjes voor een volkswagen busje liefhebber. Wij garanderen een 99% succesgarantie voor een geslaagd cadeautje bij ons in de winkel.