Verjaardagscadeau

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Mijn eerste spaarvarken kraamcadeau jongen

€12,50

Op zoek naar een leuk kraamcadeau voor een jongen? Zoek niet verder; deze leuke spaarpot is voorzien.....

Speeldoosje poezen op piano Happy Birthday

€24,50

Dit speeldoosje is het ultieme cadeau voor de verjaardag van een poezenliefhebster. Er zitten divers.....

Vergrootglas met kunststof - houten handvat

€9,95

Dit vergrootglas is ideaal om de slechter wordende ogen van dienst te zijn. Door het veelvuldig gebr.....

Viool in kist als woondecoratie

€17,50

Deze kunststof viool in kist is leuk als woondecoratie voor een liefhebber van violen of klassieke m.....

In beide gevallen kan het Gooische Hofje u van dienst zijn. Alhoewel het in de winkel gemakkelijker is om samen met u het juiste cadeau uit te zoeken (of indien het voor u zelf is; een verlanglijstje samen te stellen) kunnen we u ook in de webshop helpen zoeken. Stuur een email met uw vraag en telefoonnummer via het contactformulier naar ons toe en de juiste ondernemer zal spoedig contact met u opnemen.

In de winkel (Leeuwenstraat 31 te Hilversum)horen we vaak dat een verjaardagscadeau voor een vrouw nog wel redelijk te doen is maar dat vooral geschikte cadeaus voor mannen moeilijk te vinden zijn. Omdat we graag luisteren naar wat de klant denkt en wil hebben wij in ons assortiment ook een groot aantal mannencadeaus opgenomen. Dit maakt de keuze vaak alweer wat gemakkelijker.

U kunt het gehele jaar door de dingen die u online ziet in onze shop op een verlanglijstje zetten zodat u tegen de tijd dat u jarig bent de cadeautjes van uw keuze direct op een lijstje kunt presenteren. Zo weet u zeker dat u ook echt een verjaardagscadeau krijgt waar u daadwerkelijk wat aan heeft. Hou er wel rekening mee dat we producten in ons assortiment hebben zitten waar we slechts één (of een paar) items van aan kunnen bieden.