Heren

Persoonlijke verzorging gaat ook steeds meer een prominentere plek bij de trendy man innemen. Daarom hebben we ook de parfum voor mannen toegevoegd. Onder andere de parfum van het Nederlandse merk Next Generation. En omdat het Nederlands is kunt u er van uit gaan dat deze parfum goed én betaalbaar is. De geuren van hun parfums lijken vaak op de bekendere geuren van de grote merken, alleen kosten ze een fractie van het bedrag dat u daar voor zou moeten betalen.

Qua horloges loopt het assortiment van het Gooische Hofje zeer uiteen. Van zeer goedkoop tot een betaalbaar topmerk als Rochet. Dit Franse topmerk is gespecialiseerd in horloges van onder andere staal. Deze zijn zeer geschikt voor sporters. Ook hebben zij vliegeniers horloges en duikhorloges. In de laatst genoemde categorie was Rochet zelfs voorloper; zij leverden de horloges aan Jacques Cousteau en zijn bemanning.
In onze winkel zelf (Andesdreef 63 te Utrecht) kunt u ook terecht voor reparaties en / of een batterijtje vervangen.

Hoe kunt u zich als man nog onderscheiden op kantoor? Door een stropdas van onder andere het Amerikaanse merk Ralph Marlin. Deze ontwerper heeft in de jaren 80 en 90 veel stropdassen onder licentie uit mogen geven van onder andere the Beatles, the Rolling Stones en Elvis Presley. Ook heeft hij dassen mogen maken voor Ford, Volkswagen en Harley Davidson. Veel van deze dassen zijn door verzamelaars in perfecte staat gehouden en zijn nu als collectors item te koop bij het Gooische Hofje. Door deze stropdassen te dragen zult u zich vast en zeker van uw collega's onderscheiden.