Modeaccessoires

De portemonnees voor de heren zijn van het befaamde merk WILD en ondanks dat ze van leer zijn komen de prijzen daar van veelal rond de 15 euro uit. Voor de dames is het assortiment wat groter; U kunt dan denken aan een leuke portemonnee of ouderwetse knip van het Nederlandse merk Clayre and Eef (nieuwe kwalitatieve portemonnees met een nostalgische uitstraling). Ook modieuze sleuteltasjes, brillenkokers/ brillenetuis en manicuresetjes horen bij hun (en dus ook bij ons)in het assortiment.

Verder hebben we voor de dames Gobelin portemonnees. Deze zijn zeer stevig en voorzien met geweven afbeeldingen van bijvoorbeeld honden en katten. Van deze collectie hebben we ook tassen; schoudertassen, laptoptassen , boodschappentasjes en reistassen.
Voor zowel de vrouwen als mannen hebben we een leuke, goedkope collectie horloges. Omdat het assortiment dagelijks veranderd zijn die alleen bij ons in de winkel te vinden. Wel online staan de horloges en sieraden van Rochet. Dit Franse merk richt zich qua sieraden op de mannen

Speciaal voor de vrouwen zijn we bezig om een assortiment van kettingen aan te schaffen. Deze kettingen zijn dan voorzien van vrolijke, kleurige hangers in de vorm van bijvoorbeeld een papegaai, een vlinder of bladeren.

Omdat de mannen dan niet achter kunnen blijven hebben we voor hun een speciale lijn van vintage stropdassen. Ondanks dat ze vaak tussen de 20 en 30 jaar oud zijn behoren ze toch in de categorie nieuw. Het zijn vaak onder licentie uitgegeven stropdassen van het merk Ralph Marlin en Nature Wear. Deze stropdassen zijn dan ook nooit gedragen. De licenties die er op zitten zijn van bekende automerken als Ford en Porsche, het motormerk Harley Davidson maar ook van artiesten als Marilyn Monroe, Elvis Presley en the Beatles.

Kortom; ondanks dat de categorie modeaccessoires bij ons nog in de kinderschoenen staat is er al meer dan genoeg te koop. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Mail ons dan, dan helpen we u mee zoeken. Of kom later nog eens terug in deze shop.