Geurmelts

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Geurmelts bloemen geuren

€0,75

Een vers boeket geurende bloemen in huis is toch wel een van de lekkerste geuren die je zich als men.....

Geurmelts fruit geuren

€0,75

Een fruitschaal met vers fruit er op geeft een aparte, maar zeer lekkere geur af. Vandaar ook dat on.....

Geurmelts parfum geuren 1 tot 20

€0,75

Wat is er lekkerder dan uw huis of woonkamer te laten ruiken naar uw favoriete parfum? Zonder vaak t.....

De geurmelts die wij gebruiken zijn kleine geurblokjes die zijn vervaardigd uit sojawas en natuurlijke estherische oliën (bijv zachte parfums). Door deze geurmelts boven een brandend waxinelichtje in een oliebrandertje te leggen smelt de wax en wordt de door u gekozen geur door de kamer verspreid. Binnen iets minder dan 10 minuten ruikt u het resultaat al in de hele kamer. Als het waxinelichtje blijft branden, en zelfs nog uren daar na, blijft u het ruiken. Makkelijk na bijvoorbeeld een verjaardag waarbij er veel gerookt is in uw kamer, maar ook lekker om gewoon uw kamer iedere dag van een andere geur te voorzien. Vandaar ook dat de geurmelts de laatste tijd zo populair zijn.

Wat maakt onze geurmelts zo speciaal? De prijs is lager of hetzelfde als ergens anders, maar door de kwaliteit van de gebruikte sojawas blijft bij deze geurmelts de geur langer hangen. U kunt urenlang van de geur van uw keuze genieten op een natuurlijke en veilige manier. Het geeft een unieke en persoonlijke sfeer in huis en maakt van uw huis echt een thuis.
Ook speciaal bij ons is dat de geurmelts in Nederland met de hand vervaardigd worden. U kunt hierdoor ook geurmelts bestellen met uw favoriete geur. De enige voorwaarde hierbij is een afname van minimaal 25 stuks; dit kost u slechts €17.75. U dient hier echter wel rekening te houden met een levertijd van maximaal 14 dagen (deze 14 dagen gaan in na ontvangst van uw betaling). Kunt u na het lezen van het bovenstaande echter niet meer zo lang wachten? Kies dan uit de meer dan 100 geuren die al door ons geleverd kunnen worden. We hebben de geuren onder andere onderverdeeld in parfumgeuren, bloemengeuren, drank en etensgeuren, fruitgeuren, houtgeuren en specerijen en als laatste categorie de specials.

Let op; de geuren zijn door onze leverancier in eigen beheer gemaakt en dus niet afkomstig van de vernoemde merken/ geuren. Wel is de kwaliteit gegarandeerd goed.