Horecadecoratie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Ober - sommelier beeldje van Warren Stratford 7302

€19,95

Dit 18 centimeter hoge polystone beeldje van Warren Stratford kan als horecapersoneel zowel onder de.....

Ondanks de lage prijzen durven we te stellen dat onze horecadecoratie ook nog eens uniek (en in veel gevallen ook ludiek) is. Dat komt omdat wij onze spullen bij diverse kleinere groothandels in heel Europa halen. De spullen die u bij ons ziet zult u dan ook niet snel bij anderen tegen komen.

Bij een besteding van boven de 50 euro (incl. BTW) leveren wij de gehele bestelling gratis aan huis (of aan de zaak) in zowel Nederland als België. Komt onze vertegenwoordiger bij u aan de deur dan is het zelfs bij kleineren bedragen portovrij natuurlijk.

Waaruit bestaat ons assortiment decoratie voor de horeca dan uit? Als wanddecoratie hebben we op horeca gerichte klokken, blikken en houten decoratie bordjes alsook wandhaken onder andere met mooie afbeeldingen maar ook met leuke, ludieke teksten. Bijna allemaal echter met een vintage uitstraling. Buiten dat om hebben we de duurdere decoratie beeldjes van onder andere Forchino en Profisti. Denk daarbij ook nog eens aan wijnfleshouders, tafeldecoratie, toiletaccessoires etc etc en u heeft een flink deel van ons assortiment horecadecoratie te pakken. Kortom; teveel om op te noemen dus.

Juist om die reden hebben we deze categorieën onderverdeeld in soort zaak, want wat voor een café geschikt is past niet altijd in een restaurant, en omgedraaid ook niet. Ook hebben we enkele algemene categorieën zoals toilet etc (dat heeft immers iedere horecagelegenheid)