Tshirt

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Drie Maltezers - afbeelding op t shirt of andere kleding sub005

€9,95

Deze schattige afbeelding van drie Maltezers is af te drukken op onder andere een t-shirt of sweater.....

I don t need google afbeelding op tshirt of andere kleding sub006

€9,95

Leuke tekst voor op t-shirt of sweater; i don't need Google, my wife knows everything. In de categor.....

I give hundred procent at work afbeelding op kleding sub003

€9,95

Deze ludieke tekst is verkrijgbaar op een t-shirt of sweater naar keuze. De tekst is; 1 give 100% at.....

Perzische kat afbeelding op t shirt of andere kleding sub002

€9,95

Deze afbeelding van een champagnekleurige Perzische kat is op veel soorten kleding te plaatsen. Zo h.....

Teckel pups afbeelding op t shirt of andere kleding sub001

€9,95

Deze schattige afbeelding van twee teckel pups kan op een t-shirt of sweater aangebracht worden. De .....

De eerste manier is transfer. Deze manier is iets goedkoper dan de tweede en ondanks dat we hele goede transfers gebruiken is en blijft het moeilijk om na tig keer wassen de afbeelding perfect te houden. Transfer gebeurd namelijk door een standaard afbeelding op het shirt te drukken. Dit ligt er dus in principe bovenop. Bij het wassen adviseren we om de afbeelding aan de binnenzijde te draaien en te wassen op 30 graden want dan heeft u er veel langer plezier van.
De tweede manier is sublimeren; hier gaat de afbeelding er niet opgedrukt worden maar in de stof gespoten worden. Deze afbeelding gaat heel lang mee omdat het in principe één wordt met de stof. Maar net als dat de kleur van het shirt zelf ooit na veel wassen gaat verbleken, gaat ook de afbeelding ooit wat minder worden. Hier heeft u het echter wel over meer dan honderd keer wassen.

Zijn er nog meer voordelen van sublimeren ten opzichte van transfers? Ja bij transfers heeft u de keuze uit honderden verschillende “standaard” afbeeldingen. Bij sublimeren kunt u kiezen om uw t-shirt te voorzien van bijvoorbeeld een eigen foto of eigen tekst (of foto met tekst). Terwijl u die aflevert kunt u op ons scherm direct zien hoe het er uit komt te zien; en bij akkoord drukken wij hem pas af.
Indien u geen eigen foto heeft maar wel een idee wat en hoe u er een foto op wilt hebben (bijvoorbeeld van een bulldog omdat het uw favoriete hondenras is), dan kunnen we samen uit een bestand van meer dan 50 miljoen fotos de voor u meest geschikte foto uit kiezen en zelfs nog voorzien van een tekst naar keuze.
Sublimeren is dus mooier, gaat langer mee en is de keuze groter maar daar staat natuurlijk ook tegenover dat het arbeidsintensiever (en dus duurder) is.
We zijn u in de winkel graag van dienst met het maken van de juiste keuze, maar zoals u ziet zijn er veel verschillende mogelijkheden.