Mokken

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Drie kleuren Volkswagen Kever op keramieken mok sub029

€7,95

Drie verschillende kleuren Volkswagen Kever; netjes op een rij op de foto en daarna gesublimeerd op .....

Engelse Bulldogs op keramieken mok sub028

€7,95

Deze mooie foto van twee Engelse Bulldogs is gesublimeerd op een keramieken mok. Sublimatie is een v.....

Maar wat nu als diezelfde mok een afbeelding heeft van uw hobby of lievelingsdier? Dan wordt het een ander verhaal en kan zo'n zelfde mok als decoratie dienen in de keuken. Hangend aan bijvoorbeeld een leuk mokkenrek aan de muur.
Wat is er dan mogelijk vraagt u zich af? Sinds kort kunnen wij in het Gooische Hofje ook sublimeren. Door middel van een printer spuiten we dan een afbeelding op diverse producten, waaronder dus mokken. Zelfs na enkele honderden keren in de afwasmachine ziet u de gesublimeerde afbeelding nog steeds
U kunt daarvoor een eigen foto aandragen, van bijvoorbeeld uw favoriete huisdier of uw klassieke auto; in ieder geval iets waar u gek of trots op bent. Wij plaatsen hem dan op een van de mokken die wij daarvoor hebben aangeschaft en die u zelf uit kunt kiezen.

Is het meer iets algemeens waar uw voorkeur naar uit gaat; bijvoorbeeld een bepaald hondenras dan kunnen wij diverse fotos uit ons immense bestand halen. Daar zitten wel meer dan 50 miljoen foto's in, dus er zal er altijd wel één naar uw zin zijn.
Heeft u liever een tekst? Omdat de jarige bijvoorbeeld altijd een standaard stopwoordje heeft, of een foto voorzien van een tekst. Ook dat is mogelijk
Vaak kunnen wij dat ter plekke voor u regelen, maar soms (bij grote drukte) zullen we dat in een later stadium doen.

In onze winkel zelf hebben we natuurlijk ook standaard mokken staan zoals originele gelicenseerde mokken van Volkswagen (de Kever of het T1 busje) of bijvoorbeeld Ot en Sien.
U ziet het dus; bij ons is niets te gek als het om mokken gaat. Kom dus gerust even langs om de mogelijkheden te bespreken.
Het is bij ons mogelijk om met aantallen van slechts één mok tegelijk te werken, een en ander tegen een scherpe prijs. Wilt u meerdere mokken met bijvoorbeeld het logo van uw zaak dan kunnen we daar een nog scherpere prijs tegenover zetten