Hier waak ik bordje

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Hier waak ik bordje met Edel papegaai

€12,95

Dit hier waak ik bordje is als tegel verkrijgbaar op een 20 x 15 formaat (€12.95) of op aluminium pl.....

Via sublimatie kunnen we dit soort bordjes voor u maken. Het hoeft niet perse een grote waakhond te zijn. U kunt er ook voor kiezen om zo’n bordje ludiek te maken door hem  juist uit te voeren met een kleine hond of ieder ander huisdier. We hebben al diverse huisdieren de revue zien passeren. Zo kunt u denken aan een kat, konijn, paard of cavia. Ook een leguaan of slang is al eens voor gekomen. Natuurlijk zijn er ook andere teksten mogelijk.

Het enige wat u hoeft te doen is de foto die u wilt gebruiken even uploaden en sturen naar henny@hetgooischehofje.com . Zodra de tekst afwijkt van de standaard opties kunt u bij opmerkingen de gewenste tekst achterlaten. Voordat het bordje gedrukt wordt krijgt u van ons een mailtje waarin u zich met het ontwerp akkoord kunt verklaren (of de op en aanmerkingen doorgeven). Na uw akkoord wordt het bordje de volgende werkdag naar u toe gestuurd. Een simpelere manier om zo’n uniek bordje te krijgen is er bijna niet.
U kunt kiezen uit verschillende materialen, maar om het bordje bijvoorbeeld buiten te hangen zouden wij adviseren om aluminium te gebruiken. MDF borden zien er erg leuk en huiselijk uit, maar het nadeel van MDF is dat veelvuldig contact met water er voor kan zorgen dat het uit gaat zetten. En aangezien we allemaal het weer in ons land kennen….

De prijzen verschillen vanwege de materialen maar ook vanwege de door u gewenste afmeting. Zodra u besteld krijgt u diverse keuzemogelijkheden. Aan de hand van die keuzes wordt de prijs direct aangepast.
In principe zijn de prijzen in grote lijnen als volgt;

Andere afmetingen en materialen op aanvraag