Autoreclame - bestickering

Er zijn geen producten in deze categorie.

De meest simpele reclame op uw auto kost u waarschijnlijk net zo veel als een eenmalige advertentie in het wekelijkse krantje in uw regio. Autoreclame is blijvend; tenminste zolang u die auto blijft rijden.
Wat is er allemaal mogelijk zult u zich afvragen? In principe bijna alles, maar alles heeft dan ook zijn prijs. Denkt u alleen aan letters dan zal dat te allen tijde de meest goedkope oplossing zijn. Wilt u er een logo bij dan hoeft dat ook niet al te veel te kosten. Wilt u echter bijvoorbeeld een full color afbeelding over de volledige zijkant hebben dan komen we al in een duurder segment. Wrappen; de auto volledig “inpakken” is het duurste. Dit heeft echter ook een groot voordeel. U zult nooit kleurverschil krijgen als u de reclame verwijderd. Dit omdat het gehele vlak beplakt is met reclame.
Tip; veel automobilisten zullen zich van het kleur verschil niet veel aantrekken, maar als uw auto een (operational) leaseauto is dient u wel van tevoren toestemming te vragen. Dit om nare verrassingen aan het einde van uw leasetermijn te vermijden.