Sublimatie

Alles is mogelijk in oplages vanaf 1 product

Iedereen kent wel van vroeger het t-shirt wat op een markt of braderie direct bedrukt werd met een van de aanwezige afbeeldingen. Deze transfer mogelijkheid bestaat ook bij ons, maar ondanks dat deze methode sterk verbeterd is de laatste jaren is sublimatie beter.

Wat is sublimeren?

Sublimeren is namelijk een vorm van verf spuiten op het product zelf. Bij een t-shirt trekt de afbeelding dus helemaal in de stof en zal de afbeelding pas vervagen als het shirt zelf ook aan kleur verliest. Met de juiste was procedure (shirt binnenste buiten op 30 graden wassen) kan dit jaren duren.
Natuurlijk kunt u hiervoor, net als bij transfers, voor standaard afbeeldingen kiezen, maar het is nu ook mogelijk om eigen foto's daar voor te gebruiken. En dat is nu juist wat het product of cadeau persoonlijker maakt.

Kan sublimeren alleen op t-shirts?

Nee het kan bijna overal op. Met de juiste voorbewerking kunnen we ook producten als mokken, sleutelhangers, decoratiebordjes, tegeltjes met een eigen foto bewerken. We kunnen zelfs auto's bestickeren, in memoriam gedenktekens en brievenbussen personaliseren. Al naar gelang wat uw wens is; eigenlijk is niets te gek of wij proberen het wel.

Heeft u relatiegeschenken voor uw bedrijf nodig?

Wilt u meerdere dezelfde producten met een logo van uw bedrijf er op? Of wilt u juist een gepersonaliseerd relatiegeschenk met bijvoorbeeld de naam van de klant er op? Neem dan even contact met ons op. We kunnen u dan vast en zeker een scherpe offerte geven en (bijna net zo belangrijk) een korte levertijd voor een goed product