Unieke garantie op onze levertijd

Unieke garantie op onze levertijd

Gemaakt op: 2015-03-21

Leveren wij niet binnen de gestelde levertijd dan ontvangt u 10% korting op het product. Zie de voorwaarden hieronder;

Voorwaarden levertijdgarantie

* Bij producten die uit voorraad leverbaar zijn kunt u er van op aan dat wij deze dezelfde dag, of uiterlijk de volgende werkdag zullen versturen. De 5 tot 7 dagen regeling geldt hier dan ook !
* Bij sommige producten staat een levertijd van 5 tot 7 dagen. Dit zijn producten die tijdelijk niet uit voorraad leverbaar zijn of die in onze opslag in België liggen. Op deze producten garanderen wij een levertijd van 5 werkdagen (dus 7 dagen indien het een normale week betreft). Mochten wij het product niet binnen de gestelde periode kunnen versturen dan ontvangt u 10% korting (bovenop uw spaarpunten) op het product OF u kunt kosteloos de order annuleren.
* Staat er gereserveerd of verkocht bij een product dan geldt deze garantie niet, omdat het product waarschijnlijk niet meer leverbaar is. Staat er een andere toelichting bij het product (bijvoorbeeld dat het product bij de leverancier uit het assortiment gaat) dan gelden de daarbij vermeldde levertijden

Garantie start na binnenkomst betaling

Deze garantie gaat in na ontvangst van uw betaling. Bij een Ideal of Mister Cash betaling gaat deze periode de eerste werkdag na uw bestelling in, bij een betaling door middel van overschrijving gaat dit pas de eerste werkdag in na ontvangst van het bedrag op onze rekening.


Garantie eindigt de dag dat wij versturen

Uw recht op de 10% korting stopt op het moment dat wij het bestelde product ter verzending hebben aangeboden bij de koerier, PostNL of Kiala. Levertijd is namelijk tevens afhankelijk van de door U gekozen verzendmethode, als ook de plaats van bestemming..