Nieuwste blogs

Leuke collectie deurmatten onderweg
17 Apr / 2017

Leuke collectie deurmatten onderweg

De zomer komt er weer aan. Vaak betekent at geregeld van binnen naar buiten lopen en dus met vieze schoenen aan door het huis lopen. Dat dit extra werk oplevert hoeven we niet te zeggen natuurlijk. Het is echter makkelijk op te lossen. Met de juiste deurmat voor de deur kunnen ze gemakkelijk hun schoenen vegen. En als de deurmat dan ook nog een leuke spreuk heeft dan doen ze dat nog graag ook.

Nu ook Capodimonte porselein bij HGH woondecoratie
11 Apr / 2017

Nu ook Capodimonte porselein bij HGH woondecoratie

Sinds 1743 wordt in Italië porselein gemaakt onder de naam Capodimonte. Als je het letterlijk vertaald dan is dat hoofd van de berg. Iets wat weer gelijk staat aan het Engelse top of the hill. En dat is precies wat dit soort porselein is. De fabricage gebeurd al eeuwen op dezelfde manier en wordt angstvallig geheim gehouden voor de buitenwereld.

Collectie blikken woondecoratie bij verzamelaar ingekocht
02 Apr / 2017

Collectie blikken woondecoratie bij verzamelaar ingekocht

Zojuist is er bij ons een grote collectie blikken woondecoratie binnen gekomen. Deze hebben wij over kunnen nemen van een verzamelaar uit Spanje. De collectie is groot qua aantal, maar ook qua verscheidenheid. Zo kunt u denken aan een blikken auto in de vorm van een Volkswagen Kever, een Volkswagen busje, een Fiat 500 en een Citroën2CV (lelijke eend). Ze komen ook nog eens in verschillende kleuren en varianten.

Eerste Warren Stratford beeldjes zijn binnen
26 Mar / 2017

Eerste Warren Stratford beeldjes zijn binnen

Het eerste deel van de collectie ludieke beeldjes van Warren Stratford is binnen. De kwaliteit / prijs verhouding is ontzettend goed te noemen. We kunnen niet wachten op de volgende bestelling. Deze zal binnen een maand geleverd worden en zal onze huidige collectie vertiendubbelen. We durven dan ook te zeggen dat we dan samen met de Paolo Chiari- Profisti- en Guillermo Forchino- collectie het grootste assortiment ludieke (beroepen) beeldjes in de Benelux hebben

Hoe kan ik mijn woning beschermen?
19 Jan / 2017

Hoe kan ik mijn woning beschermen?

Als je woont in het huis van je dromen wil je er waarschijnlijk alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit huis het huis van je dromen blijft. Helaas ligt er altijd gevaar op de loer in de vorm van inbrekers en ander kwaadwillend tuig. Vanwege deze vervelende externe factoren ben je tegenwoordig verplicht om je huis te beschermen. Gelukkig zijn er legio mogelijkheden om te voorkomen dat een onwelwillend iemand je huis binnenkomt of schade aanbrengt aan je woning. Hieronder worden enkele manieren beschreven die je hierbij kunnen helpen.

HGH woondecoratie en cadeaushop op nieuwe locatie in Utrecht
19 Jan / 2017

HGH woondecoratie en cadeaushop op nieuwe locatie in Utrecht

Het Gooische Hofje gaat op een nieuwe locatie in een ander jasje verder. We gaan ons begin februari 2017 in het totaal vernieuwde, overdekte winkelcentrum Kanaleneiland vestigen, en wel op het adres Hammarskjoldhof 19. Omdat het winkelcentrum een volledige renovatie ondergaat zitten we hier voor slechts 3 tot 5 maanden. Daarna verhuizen we naar een andere, definitieve locatie binnen het winkelcentrum.

Het Gooische Hofje krijgt een nieuwe huisstijl
19 Jan / 2017

Het Gooische Hofje krijgt een nieuwe huisstijl

Bij een verhuizing hoort een nieuwe huisstijl. Omdat we met onze winkel steeds verder bij het Gooi vandaan gaan hebben we er voor gekozen om de winkel in ieder geval voort te laten bestaan onder HGH woondecoratie & cadeaushop. Voor de klanten is het duidelijker wat er binnen verkocht wordt. Online passen we wel het logo etc aan, maar de naam Het Gooische Hofje .com zal altijd de naam van onze webshop blijven

Speciale verftechnieken voor meubels en accessoires
18 Dec / 2016

Speciale verftechnieken voor meubels en accessoires

Dat verf gebruikt kan worden voor het aanbrengen van kleur aan uw woning, schuurtje en schutting weet iedereen. Met verf kan echter véél meer worden gedaan. Bij de creatie van brocante meubels of het opbeuren van accessoires kan verf dé uitkomst bieden. In onderstaand artikel bespreken we een aantal befaamde verftechnieken voor bovenstaande doeleinden.

Het Gooische Hofje staat ook op de kerstmarkt in the Wall Utrecht
18 Dec / 2016

Het Gooische Hofje staat ook op de kerstmarkt in the Wall Utrecht

Wij van het Gooische Hofje staan ook op de kerstmarkt in winkelcentrum the Wall in Utrecht. Deze kerstmarkt is op 26 december en 27 december 2016. Wij staan er met tal van leuke producten uit de webshop, maar ook natuurlijk met onze nieuwe technieken om brievenbussen en slabbetjes te sublimeren. Dat kan met een foto van ons, maar ook met een foto uit uw eigen collectie. Kom langs en kijk uw ogen uit. U vind winkelcentrum the Wall direct aan de rijksweg A2 aan de Hertogswetering in Utrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid; de eerste twee uur zijn gratis.

Tips voor het aanbrengen van deurbeslag
27 Nov / 2016

Tips voor het aanbrengen van deurbeslag

De kleine details in het leven kunnen grote veranderingen teweeg brengen. En zo is het ook met je woning. De constructie geeft het huis vorm maar de details zorgen ervoor dat mensen stijl achterover geblazen worden wanneer ze voor het eerst je woning betreden. Een van de compartimenten van de details van een woning is het deurbeslag. Kies dus zorgvuldig uit wat voor deurbeslag je neemt en waar je het plaatst. Daarnaast is ook het aanbrengen ervan een klaar klontje, hoe doe je dat precies? Hieronder staan een paar handige tips die je kan gebruiken wanneer je hiermee aan de gang gaat.

Sublimeren is nu ook mogelijk in het Gooische Hofje
27 Oct / 2016

Sublimeren is nu ook mogelijk in het Gooische Hofje

Zoals gezegd; sublimeren is nu ook mogelijk in het Gooische Hofje. Leuk zult u zeggen, maar wat is sublimeren? En wat heb ik daar aan?

Wat is sublimeren?

Door middel van sublimeren kunnen wij standaard foto's op veel verschillende dingen bevestigen. Een sublimatie wordt er niet opgedrukt maar opgespoten, daardoor blijft het veel langer goed zichtbaar en is het ook te gebruiken voor voorwerpen die dagelijks gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld een portemonnee. Veel producten die op deze manier bewerkt kunnen worden gaat u standaard bij ons in de winkel vinden. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld mokken, wandplaatjes, t-shirts, slabbetjes en nog veel meer.
Omdat wij deze apparatuur in de winkel hebben staan kunnen we ook, indien u dit wenst, foto's uit uw eigen bestand op bijvoorbeeld een mok drukken. Maar ook kunt u aan specifiekere dingen denken zoals een in memoriam voor iemand die u lief had, een hier waak ik bordje met uw hond er op (of ander huisdier) of een houten wandplaat met uw favoriete huisdier of auto / motor er op.

Producten 1 t/m 11 van 85 (8 pagina's)