Nieuwste blogs

Tips voor het aanbrengen van deurbeslag
27 Nov / 2016

Tips voor het aanbrengen van deurbeslag

De kleine details in het leven kunnen grote veranderingen teweeg brengen. En zo is het ook met je woning. De constructie geeft het huis vorm maar de details zorgen ervoor dat mensen stijl achterover geblazen worden wanneer ze voor het eerst je woning betreden. Een van de compartimenten van de details van een woning is het deurbeslag. Kies dus zorgvuldig uit wat voor deurbeslag je neemt en waar je het plaatst. Daarnaast is ook het aanbrengen ervan een klaar klontje, hoe doe je dat precies? Hieronder staan een paar handige tips die je kan gebruiken wanneer je hiermee aan de gang gaat.

Sublimeren is nu ook mogelijk in het Gooische Hofje
27 Oct / 2016

Sublimeren is nu ook mogelijk in het Gooische Hofje

Zoals gezegd; sublimeren is nu ook mogelijk in het Gooische Hofje. Leuk zult u zeggen, maar wat is sublimeren? En wat heb ik daar aan?

Wat is sublimeren?

Door middel van sublimeren kunnen wij standaard foto's op veel verschillende dingen bevestigen. Een sublimatie wordt er niet opgedrukt maar opgespoten, daardoor blijft het veel langer goed zichtbaar en is het ook te gebruiken voor voorwerpen die dagelijks gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld een portemonnee. Veel producten die op deze manier bewerkt kunnen worden gaat u standaard bij ons in de winkel vinden. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld mokken, wandplaatjes, t-shirts, slabbetjes en nog veel meer.
Omdat wij deze apparatuur in de winkel hebben staan kunnen we ook, indien u dit wenst, foto's uit uw eigen bestand op bijvoorbeeld een mok drukken. Maar ook kunt u aan specifiekere dingen denken zoals een in memoriam voor iemand die u lief had, een hier waak ik bordje met uw hond er op (of ander huisdier) of een houten wandplaat met uw favoriete huisdier of auto / motor er op.

Nu ook het assortiment van Paolo Chiari in Nederland
27 Oct / 2016

Nu ook het assortiment van Paolo Chiari in Nederland

Sinds kort mogen wij ook het assortiment huishoudelijke producten en gezelschapsspellen van de Italiaanse kunstenaar Paolo Chiari in Nederland voeren.
Wat meer dan 40 jaar geleden begon is heden ten dage uitgegroeid tot een exclusief merk van kwalitatieve ludieke huishoudelijke producten. Paoli Chiari is van jongs af aan verzot geweest op alles wat met kabouters, heksen en elfjes te maken heeft. Het was zelfs zo erg dat hij de producten in de keuken van zijn ouderlijk huis begon te voorzien van allerlei fantasie figuurtjes. Hij deed dat zo natuurgetrouw dat andere mensen hem ook vroegen om producten aan te passen.
Zo was er een man uit het dorp die na een dag hard werken op het land graag zijn koeien in de keuken terug zag, en Alice was geboren. Nog steeds maakt deze ludiek afgebeelde koe een belangrijke plaats in bij het totale assortiment van Paolo Chiari. Alleen heeft ze er nu wel een zeer gevarieerde familie bij gekregen, zoals; Lia het lieveheersbeestje, Dante het varken, Evelina de kip en bronnen binnen de fabriek leren ons dat er opnieuw gezinsuitbreiding aankomt.

Winnaars wedstrijd vind Pikachu en win in winkel
23 Jul / 2016

Winnaars wedstrijd vind Pikachu en win in winkel

De winnaars van onze (facebook) wedstrijd "vind Pikachu en win" zijn vandaag in de winkel langs geweest en hebben daar hun cadeaubon van 50 euro in ontvangst genomen. De gelukkige winnaars (Herman en José Visser) staan hier op de foto met hun prijs en het bijbehorende bosje bloemen.

Onze bestseller - de gietijzeren brievenbus - krijgt familieuitbreiding
23 Jul / 2016

Onze bestseller - de gietijzeren brievenbus - krijgt familieuitbreiding

Al sinds jaar en dag zijn onze bruine en groene gietijzeren brievenbus de permanente bestsellers van onze webshop en winkel. Deze brievenbus heeft een goede kwalitatieve aluminium afwerking en blijft daardoor jaren lang de blikvanger aan uw huis. Het verheugt ons dan ook om te melden dat deze serie uitbreiding heeft gekregen van een wit exemplaar. De afmetingen zijn gelijk (31.5 centimeter lang, 9.5 centimeter breed en 45 centimeter lang) en de prijs blijft ook gelijk, namelijk €82.50

Nu ook gratis verzendkosten boven de 50 euro in Belgie
23 Jul / 2016

Nu ook gratis verzendkosten boven de 50 euro in Belgie

Omdat er steeds meer bestellingen uit België bij ons in de shop binnenkomen hebben we sinds vandaag ook ingesteld dat verzending richting België gratis is voor bestellingen boven de 50€. Hierdoor zijn de kosten voor onze Belgische klanten gelijk aan de Nederlandse klanten en hopen we ook onze zuiderburen meer terug te zien in onze shop. Klanten uit overige landen dienen nog steeds even contact met ons op te nemen via het contactformulier

Vind Pikachu bij ons en win !
13 Jul / 2016

Vind Pikachu bij ons en win !

Pokemon Go is wereldwijd een grote hype aan het worden, en dat in slechts enkele dagen tijd.
Geen zin om met dit druilerige weer naar buiten te gaan om Pokemon Go te spelen? Of heeft u de app nog niet kunnen downloaden? Geen nood ; in deze webshop is Pikachu (de tweede van links) ook verstopt.

Voor drie dagen terug in de Leeuwenstraat - Hilversum
22 Jun / 2016

Voor drie dagen terug in de Leeuwenstraat - Hilversum

Ja u leest het goed; Het Gooische Hofje komt voor drie dagen terug naar de Leeuwenstraat in Hilversum. Tijdens de leukste braderie van het jaar (tegelijk met het muziekfestival) staan wij met twee kramen voor het oude pand van Mycom. Ook staan we daar met zeer verse bloemen en planten. Direct van de tuinder naar de braderie

Ook na moederdag nog verse bloemen en planten
08 May / 2016

Ook na moederdag nog verse bloemen en planten

Op de dagen voor moederdag hebben we in samenwerking met een aantal tuinders bloemen en planten verkocht bij het Gooische Hofje (Utrecht – Overvecht, Andesdreef 63). Leuke boeketten voor prijzen tot €6.95. Iets wat om twee redenen uniek genoemd kan worden;
A. bloemen zijn rond moederdag heel erg duur
B. het zijn erg verse bloemen omdat ze rechtstreeks van de tuinders af komen.
Wij kunnen dan ook een week vaasgarantie geven.

Producten 1 t/m 11 van 76 (7 pagina's)