Shelby Cobra 427 SIC van Forchino

Merk: Forchino

Model: 17058OF

Spaarpunten: 249

Beschikbaarheid: 5 - 7 dagen levertijd

Prijs: €249,00
Prijs in spaarpunten: 4980

LET OP; Nu ook in zilverkleurige variant verkrijgbaar (incl gelimiteerde versie)
LET OP; de gelimiteerde versie van de blauwe shelby (zie hieronder is retired / uitverkocht)

De Shelby Cobra, wie kent deze auto’s niet. De naam Shelby is ontleend aan de bouwer van deze auto’s, Caroll Shelby. Sinds de jaren ’60 van de 20e eeuw een begrip over de gehele wereld. De Shelby Cobra 427 SIC werd door hem gebouwd eind jaren ‘60. Als men zich tegenwoordig eigenaar mag noemen van een originele “Shelby”, dan mag men zich een gefortuneerd man / vrouw noemen.

De CSX 3015 (origineel privé auto van Caroll Shelby) is in 2007 geveild met een opbrengst van $ 5 miljoen en een commissie van 2,8 miljoen Engelse Ponden. (Een absoluut record voor de U.S.) Hoe Guillermo Forchino het voor elkaar heeft gekregen doet er niet toe. Forchino heeft van Ford officieel toestemming gekregen om de Shelby Cobra 427 SIC in licentie op schaal te maken. Het resultaat laat zich raden. Een topper binnen de hele reeks van Forchino, een must have voor elke Shelby verzamelaar / eigenaar. De Shelby Cobra 427 in originele grootte (61 centimeter lang, 37 centimeter breed en 21 centimeter hoog) is geproduceerd in een totaal aantal van 1000 exemplaren wereldwijd. De kleinere versie (32 centimeter lang, 19,5 centimeter breed en 11.5 centimeter hoog) is in een genummerde oplage en heeft eveneens de officiële licentie.

De nieuwe eigenaar van deze Shelby Cobra 427 sic krijgt een auto die is gemaakt van poly-serin en is met de hand beschilderd. De Shelby Cobra 427 sic, wordt geleverd in een originele Forchino doos en wordt afgeleverd met certificaat van echtheid. De prijzen van dit officieel erkende kunstwerkje zijn bij het Gooische Hofje als volgt; 249 euro voor de kleinere genummerde versie en de grotere, tot 1000 stuks wereldwijd gelimiteerde versie, is helaas uitverkocht.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in: