Geurbranders

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Grijsachtige geurbrander met olifant erop g7950ec6

€5,95

Deze keramieken geurbrander heeft een grijs - bruin achtige kleur en is ideaal voor onze geurmelts. .....

Keramieken geurbrander in vorm van uil 1550ec6

€6,95

Deze leuke witte geurbrander is gemaakt in de vorm van een uil. Clayre and Eef laat deze geurbrander.....

Wit keramieken geurbrander in vorm van boeddha 2550ec6

€12,95

Deze geurbrander is door Clayre and Eef gemaakt van wit keramiek. Vanwege het feit dat hij in de vor.....

Wit keramieken geurbrander met love erop w9950ec6

€5,95

Deze witte keramieken geurbrander van het Nederlandse merk Clayre and Eef is aan de voorzijde geheel.....

Witte geurbrander - plateau gedragen door drie engeltjes

€12,50

Deze witte geurbrander bestaat uit drie verschillende, muziek spelende engeltjes met daar tussenin e.....

De geurmelts die wij gebruiken worden met de hand gemaakt en het assortiment bestaat uit honderden geuren. Al deze geuren zorgen er stuk voor stuk voor dat uw kamer uren lang de door u gekozen geur heeft. Wilt u echter een geur die er niet bij staat dan kunt u contact met ons opnemen.

Natuurlijk hebben wij dan ook geurbranders in ons assortiment. Momenteel is de collectie nog klein maar u kunt dan denken aan onder andere geurbranders uit één stuk of een geurbrander met een glazen schaaltje er boven. De geurbranders uit één stuk bestaan op dit moment uit een brander in de vorm van Boeddha, in de vorm van een uil of een wit keramiek potje met rozen voorop. Ook zijn er wat eenvoudigere potjes te krijgen of bijvoorbeeld geschenkverpakkingen. In deze laatste zitten een geurbrander met enkele geurmelts. Ook hebben we geurmelts in cadeauverpakking; onder andere in houten kistjes met daarin diverse vakjes waarin u de geuren van elkaar gescheiden kan houden.

De geurbranders met daarop een glazen schaaltje bestaan op dit moment uit drie verschillende soorten, alle drie gemaakt van wit keramiek. De eerste bestaat uit drie monniken die in de lotushouding zitten en horen zien en zwijgen uitbeelden; de tweede bestaat uit drie lachende boeddha’s die met hun handen omhoog staan en de derde zijn drie harp, accordeon en citer  spelende engeltjes die op een zuil zitten. Boven op de drie rust een glazen schaaltje waar u de geurmelt op kunt leggen.

We zijn nog steeds op zoek naar leuke, originele geurbranders dus mocht u naar zo’n geurbrander op zoek zijn… kijk dan regelmatig op deze pagina en u zult zien dat het assortiment geurbranders blijft groeien.
Bent u op zoek naar een speciale geurbrander? Laat het ons dan weten want dan zoeken we graag met u mee. Onze diverse leveranciers hebben vaak producten in het assortiment waar u misschien al jaren naar op zoek bent. Gebruik hiervoor ons contactformulier.