Gothic deco

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Duivelskop als deurklopper van gietijzer 40lx

€37,50

Deze afschrikwekkende duivelskop is bedoeld om als gietijzeren deurklopper aan uw voordeur te bevest.....

Schedel - doodshoofd als deurklopper - gietijzer 960gn

€29,50

Deze schedel - doodshoofd van gietijzer is een ideale deurklopper voor bijvoorbeeld Gothic liefhebbe.....

Witte gietijzeren flesopener in vorm van skelet hand 050gn

€9,95

Deze flesopener is gemaakt in de vorm van een onderarm met hand een en ander vorm gegeven als skelet.....

Zeemeermin bronskleurig beeldje Monte M Moore

€34,95

Dit bronskleurige beeldje van een zeemeermin is vormgegeven door de bekende Monte M Moore; onder and.....

Gothic is wereldwijd en dus ook totaal niet godsdienst gerelateerd. Het is een levensstijl en muziekstijl waar steeds meer jongeren zich toe aangetrokken voelen. Het gebruik van bijvoorbeeld de vleermuizen in de decoratie is weer gerelateerd aan een van de kledingstijlen van gothic (batcave). Zo is alles in de door ons aangeboden woondecoratie te relateren aan gothic in het algemeen of aan slechts een van de diverse soorten stijlen binnen de gothic wereld.
Tijdens diverse festivals (die soms een weekend maar vaak ook een hele week duren) komen veel goths uit diverse landen bij elkaar om samen te genieten

Waaruit bestaat onze gothicdeco?

Er zijn diverse stijlen waar onder andere een skelet of doodshoofd / schedel de boventoon voert, maar ook dieren zoals een vleermuis of fantasiedieren als draken kunnen er in voor komen. De producten van de gothicdeco bestaan onder andere uit schaakborden met bijbehorende schaakstukken, asbakken, lampen (tafellampen en hanglampen), toiletaccessoires, spiegels, tafels, boekensteunen, telefoonhouders, deurkloppers, klokken, waxinelichthouders, kandelaars en natuurlijk last but not least; beeldjes!

Waarom staat de gothic deco dan bij beeldjes?

Alle woondecoratie die wij in de Gothic stijl aanbieden zijn voorzien van een beeldje (groot of klein) van onder andere polystone. Hierdoor is het bijna niet in een andere categorie te plaatsen dan beeldjes.
Heeft u vragen of wilt u enkele van de spullen zien? Bel dan even of kom langs in onze woondecoratie winkel in Utrecht (Hammarskjoldhof, 3527HC, winkelcentrum Kanaleneiland). Als u voor een specifiek stuk komt bel dan in ieder geval even of het er is, want niet alles is in de winkel op voorraad. Bent u op zoek naar een specifiek iets? Neem dan ook even contact op want onze leus is niet voor niets; wij hebben, waar u al jaren naar op zoek bent. Als we het niet hebben is er vast wel één van onze leveranciers die het in het assortiment heeft of kan maken.