Beeldjes

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Beeldje biker motor rijder vintage Warren Stratford

€22,95

Leuk beeldje van een biker die  een ritje maakt op zijn vintage motor. Beeldje gemaakt door War.....

Erotisch beeldje koppel on the beach polystone bronskleurig maddeco

€79,95

Zeer mooi erotisch beeld van een koppel gemaakt van polystone. Afmetingen 28x11x13 centimeter, prijs.....

Warren Stratford barbecue specialist bbq beeldje

€34,95

U kent ze wel die zelf overschattende huisvader, die zichzelf tot specialist heeft uitgeroepen van d.....


Polystone beeldjes

Zo is bij een beeldje natuurlijk de vorm erg belangrijk, maar net zo belangrijk is de keuze van het materiaal. Het kwetsbare porselein of kristal wordt door veel mensen als zeer mooi beschouwt, maar bijvoorbeeld het bronzen beeldje kent weer een totaal andere doelgroep. Daarbij opgeteld de mensen die voor het wat recentere polystone kiezen heb je al een grote diversiteit in gebruikte materialen.

Beeldjes in alle vormen

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de voorstelling van het beeldje. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een romantisch tafereel, maar ook voor een beeldje van een beroep. Dat laatste is zeer geschikt als relatiegeschenk, cadeau voor een jubilaris of afstudeercadeau. Behalve beroepen hebben we ook beeldjes van sporten, religieuze beeldjes (boeddha etc), diverse diersoorten en erotisch getinte beeldjes.
Is uw hobby op auto of motorgebied dan kunnen we u ook voorzien van mooi gedetailleerde, maar ook ludieke beeldjes van motors, autos, vliegtuigen, scooters en alle andere vervoermiddelen.

Beeldjes van Guillermo Forchino, Profisti, Warren Stratford en Paolo Chiari

Bent u een verzamelaar van een bepaald merk beeldjes? Dan kunnen wij u onder andere helpen met de collecties van Guillermo Forchino, Profisti, Le monde de Jazz, Warren Stratford beeldjes en sinds kort ook het werk van Paolo Chiari.
Houdt u meer van een bepaalde stijl woondecoratie? Bijvoorbeeld Gothic; ook dan kunnen we u van dienst zijn. Zie de speciale categorie hier boven

Beeldjes zijn een van de meest gebruikte soorten woondecoratie, vandaar ook dat ons assortiment zeer uitgebreid is. Echter staat helaas nog niet alles online; dus mocht u ergens naar op zoek zijn (iets specifieks) dan kunnen we u zeer waarschijnlijk wel helpen